MEDITACIÓ , grup regular.La Meditació és una eina mil·lenària d’autoconeixement, d’autorealització i d’alliberament encaminada a expandir i aprofundir els estats ampliats de consciència així com a unificar-nos amb l’Univers i el Gran Esperit Infinit. És un estat, en el que Som amb la Font, independentment de qualsevol model lògic o religiós, des d’on experimentem una pau cada vegada més profunda i ens anem harmonitzant amb la pròpia ànima per a connectar íntimament amb el veritable Ésser del qual formem part.
 
Entre els beneficis de la Meditació hi trobem els següents:
– Transformacions subtils al cos (disminueix el ritme cardíac i la respiració, baixa la tensió arterial i muscular, ajuda a disminuir l’envelliment cel·lular i afegeix noves capes d’informació a la nostra genètica), a la ment (allibera de distraccions), i a la consciència (consonància amb l’Univers).
-Pau interior i major claredat, comprensió i guia en els assumptes de la vida.
-Objectivitat i coneixement intuïtiu, a més de millora en la concentració, l’eficiència i l’actitud a la feina.
-Major harmonia, alegria, equilibri, serenor i seguretat en general, en les adversitats i en les relacions i la vida familiar.
-Elimina i disminueix l’estrés, l’ansietat i l’angoixa, i estimula la vitalitat, la creativitat i la salut.
 
Algunes de les tècniques de Meditació que busquen arribar a l’expansió total de la consciència, que practicarem i aprendrem a les diferents sessions, son les següents:
 
-Meditació Zen
-Meditació Vipassana
-Meditació Vibracional
-Meditacions Guiades
-Pranayamas
-Cant de Mantres
 
Us esperem al Centre La Cabana de Tarroja de Segarra cada dimecres de 19:30h a 20:30h per a gaudir, compartir i aprendre en grup diferents tècniques d’aquest mètode de comunió com és la Meditació.
Podeu incorporar-vos al grup quan volgueu durant el curs. Obert a tothom. No cal tenir experiencia.
 
Inscripció prèvia al telèfon 629 642 295 (Sergi Parra)
 
CARTA DE PRESENTACIÓ DE SERGI PARRA
*Presentació
Amb experiències des de la infantesa relacionades amb l’espiritualitat, la meva crida va ser a l’edat de 13 anys a la muntanya de Montserrat quan un canal de llum s’obria des de dalt directe cap al meu cor. Actualment continuo, amb aquesta obertura de cor, vocacionalment entregat a la salut i el benestar dels éssers humans. Mitjançant sessions terapèutiques individuals i tallers, cursos i grups setmanals de meditació. A través del maneig de l’energia, accedint i incidint als camps energètics i a les diferents capes aurals de les persones. I des de l’enllaç i connexió de les dimensions de l’esperit, de la ment i del cos, en estats ampliats de consciència i unió.
 
*Formació
Des de la primerenca  joventut, com a dia d’avui, segueixo l’estudi de textos sagrats i la formació amb cursos, tallers, iniciacions i exercicis en retirs espirituals en les següents disciplines: Kriya Ioga, Meditació, Bols Tibetans, Constel·lacions Familiars, Plantes Sagrades, Reiki i Teràpia Tensergètica.
 
*Trajectòria Professional
He desenvolupat aquesta vocació, des de fa uns anys, realitzant col·laboracions en Centres de Teràpies i Centres de Ioga com per exemple l’Escola Âgara Ioga de Tàrrega, el Centre Namasté de Teràpies Alternatives de Barcelona, i en Retirs Espirituals en els que he participat. Actualment realitzo les sessions terapèutiques grupals mitjançant la Meditació, i individuals en consulta privada, en el Centre Quirocreixent de Teràpies Naturals, en el Centre Narayana, els dos a Igualada, i al Centre La Cabana de Tarroja de Segarra. Sempre amb voluntat de servei trobant col·laboracions en projectes de salut.
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *