Inici

CLASSES I ACTIVITATS QUE OFERIM

IOGA I MEDITACIÓ

Des del Centre d’Ensenyances “La Cabana” organitzem activitats al voltant del ioga i meditació. Hi ha CLASSES SETMANALS de Ioga i meditació, així i com també CURSOS MENSUALS, i alhora TALLERS CONCRETS al voltant d’aquesta. disciplina.
Ioga és un coneixement mil·lenari en origen a l’Índia que ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida. que busca la Unió amb l’Ésser.

TAICHI I CHIKUNG

El Tai-txí és un art marcial. Originàriament va ser ideat com un art de lluita, de combat, que amb transcurs del temps i amb influències diverses s’ha modificat fins el dia d’avui i es coneix més com a un sistema de gimnàstica terapèutica i suau que no pas com indica la seva funció original….

UN CURS DE MIRACLES

Un Curs de Miracles és un llibre d’auto estudi profund que ens introdueix al funcionamnet de la nostra ment, ens ensenya les raons per les quals patim i ens dona instruccions pràctiques per assolir la pau. Es un text pràctic d’entrenament…

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

És una teràpia que on les persones són capaços de percebre de  forma inconscient patrons i estructures en les relacions familiars i que aquests queden memoritzats, servint com esquemes afectius i cognitius que afecten la seva conducta.

ASTROLOGIA I “DISSENY HUMÀ”

L’astrologia és l’estudi de la influencia en les persones ja sigui a nivell personal o col·lectiu del moviment dels astres. Això inclou especialment l’estudi de la carta natal de la persona, que consisteix en treure informació del subjecte a partir de l’estudi de la posició del sastres en el moment del seu naixement.

XAMANISME

Des de La Cabana procurem promocionar activitats relacionades amb el xamanisme amb la finalitat de facilitar el coneixement que aquestes tradicions tenen . Son les tradicions ancestrals de sanació i connexió amb un mateix.

TALLERS DE CREIXEMENT PERSONAL, TERAPIES NATURALS, SANACIÓ, ALIMENTACIÓ I SALUT…

Aquí hi incloem totes les diferents activitats relacionades amb el creixement personal, tècniques de carnació, salut natural, alimentació, teràpies, etc…

KRIYA YOGA DE BABAJI

El Ioga es podria definir com a una disciplina pràctica de la vida que afecta a la totalitat de les activitats de l’ésser humà. La paraula Ioga prové del sànscrit i significa “yugo”; és a dir, unió.

ASCENCIÓ DELS ISHAYAS (MEDITACIÓ)

Coneix un mètode fàcil i natural per endinsar a la meditació aquietant la ment.Coneix un mètode fàcil i natural per endinsar a la meditació aquietant la ment.

TALLERS ACOMPANYAMENT RESPECTUÓS A INFÀNCIA I JOVENTUT

Procurem promoure (sobre la marxa) tallers, activitats, xerrades al voltant l’educació respectuosa a la infància i joventut.

XERRADES VARIES

Des de La Cabana tenim una llarga trajectòria organitzant xerrades de diferents i variats temes, ja puguin ser temes de creixement personal, astrologia, vida sostenible, salut natural, espiritualitat, temes socials, etc…

TERÀPIES INDIVIDUALS

Al centre tenim una sala de teràpies en la que treballen diferents terapeutes. Estem oberts també a que diferents terapeutes useu el nostre espai per les vostres teràpies. Podeu concertar visita als números de telèfon corresponents.

VOLS ESTAR INFORMAT DEL QUE FEM?

Subscriure’t al nostre butlletí informatiu d’activitats. Tenviarem un mail cada cop que hi hagui una activitat  en la qual t’aguis apuntat per rebre informació. 

ON SOM I COM CONTACTAR

Tarroja de Segarra està a 100km de Barcelona per la A2,

i a 60km de Llida per la A2, i a 150km de Girona per l’Eix Transversal (C-25).
Estem a 5 Km de Cervera.

Es pot venir a Tarroja de Segarra des de Barcelona amb la companyia de busos

Hispano Igualadina.

A Cervera s’hi pot arribar amb companyia de busos

Alzina Graells i /o Alsa i també amb tren Renfe

Des de Lleida es pot arribar a Cervera amb autobusos

Alsa-Alzina Graells i amb tren Renfe

[mesmerize_contact_form shortcode=»wpforms id="196"»]