XAMANISME

Des de La Cabana procurem promocionar activitats relacionades amb el xamanisme amb la finalitat de facilitar el coneixement que aquestes tradicions tenen .  Son les tradicions ancestrals de sanació i connexió amb un mateix.

Hi han múltiples practiques i coneixements que ens poden ajudar i que des de La Cabana procurem promocionar.  Aquí donem alguns exemples:

Rituals i Màgia de la ment: Practiques de com a través del “de fora” podem canviar la nostra ment inconscient, i per tant canvia la nostra percepció i alhora la nostra vida. Ja sigui a través de rituals, moviments,rituals de creació de realitat, intencions, etc…  d’això en podríem dir “màgia”. Per exemple  en el cas d’una persona que ha tingut un fi de cicle en una relació de parella però que a la persona li està costant de deixar anar en positiu. doncs en un cas així podem fer  un acte simbòlic en el que enterrem a la terra (deixem anar) enterrant algun objecte que ens simbolitzi la relació, i alhora sembrem també simbòlicament (posant alguna cosa a la terra) tot allò que hem après i ens ha servit aquesta relació en la nostra persona; Fent això estem donant un missatge a l’inconscient de deixar anar per una banda i per una altra banda a registrar lo positiu i constructiu que ha sigut la relació i que m’ha ajudat a evolucionar. Així  ho facilitem també de manera individual.

  • Sempre que podem convidem persones de diferents tradicions que guarden la saviesa ancestral de com viure de forma sagrades a la Terra: per exemple els Qeros del Perú, Arauacs de Colòmbia, Hoppis de Nord Amèrica, bosquimans d’Àfrica, etc…. Que ens comparteixen la seva cultura i tradicions i espiritualitat i les seves formes de sanar se.

Plantes de poder o psicotròpiques:  les plantes de poder son plantes que tenen substancies que ens alteren la nostra percepció de la realitat i de nosaltres mateixos, i que ens poden ajudar per a fer processos de sanació i de despertar.No és una línia que acostumem a organitzar, però si es donen ocasions amb persones de confiança i preparades  doncs ho organitzem.

  • Tallers per a desenvolupar la connexió amb els elements de la naturalesa: des del xamanisme es busca un relació sagrada i percepció unida amb la naturalesa.

formacions de coneixement dels diferents mons paral·lels relacionats amb la naturalesa: regne vegetal, regne mineral, regne animal,elementals, devas, etc…. Hi han tot una sèrie de mons paral·lels als humans amb els que convivim (visibles i invisibles) i que és bo conèixer-los i saber com funciones i interactuar Amb ells des d’un coneixement que ens aporten les tradicions antigues que no han perdut aquesta saviesa.

-Musica i valls xamànics per a connectar amb un mateix

-i molts altres etcèteres, ja que aquest és un mon pràcticament infinit de possibilitats.