MEDITACIÓ , grup regular.La Meditació és una eina mil·lenària d’autoconeixement, d’autorealització i d’alliberament encaminada a expandir i aprofundir els estats ampliats de consciència així com a unificar-nos amb l’Univers i el Gran Esperit Infinit. És un estat, en el que Som amb la Font, independentment de qualsevol model lògic o religiós, des d’on experimentem una pau cada vegada més profunda i ens anem harmonitzant amb la pròpia ànima per a connectar íntimament amb el veritable Ésser del qual formem part.
 
Entre els beneficis de la Meditació hi trobem els següents:
– Transformacions subtils al cos (disminueix el ritme cardíac i la respiració, baixa la tensió arterial i muscular, ajuda a disminuir l’envelliment cel·lular i afegeix noves capes d’informació a la nostra genètica), a la ment (allibera de distraccions), i a la consciència (consonància amb l’Univers).
-Pau interior i major claredat, comprensió i guia en els assumptes de la vida.
-Objectivitat i coneixement intuïtiu, a més de millora en la concentració, l’eficiència i l’actitud a la feina.
-Major harmonia, alegria, equilibri, serenor i seguretat en general, en les adversitats i en les relacions i la vida familiar.
-Elimina i disminueix l’estrés, l’ansietat i l’angoixa, i estimula la vitalitat, la creativitat i la salut.
 
Algunes de les tècniques de Meditació que busquen arribar a l’expansió total de la consciència, que practicarem i aprendrem a les diferents sessions, son les següents:
 
-Meditació Zen
-Meditació Vipassana
-Meditació Vibracional
-Meditacions Guiades
-Pranayamas
-Cant de Mantres
 
Us esperem al Centre La Cabana de Tarroja de Segarra cada dimecres de 19:30h a 20:30h per a gaudir, compartir i aprendre en grup diferents tècniques d’aquest mètode de comunió com és la Meditació.
Podeu incorporar-vos al grup quan volgueu durant el curs. Obert a tothom. No cal tenir experiencia.
 
Inscripció prèvia al telèfon 629 642 295 (Sergi Parra)
 
CARTA DE PRESENTACIÓ DE SERGI PARRA
*Presentació
Amb experiències des de la infantesa relacionades amb l’espiritualitat, la meva crida va ser a l’edat de 13 anys a la muntanya de Montserrat quan un canal de llum s’obria des de dalt directe cap al meu cor. Actualment continuo, amb aquesta obertura de cor, vocacionalment entregat a la salut i el benestar dels éssers humans. Mitjançant sessions terapèutiques individuals i tallers, cursos i grups setmanals de meditació. A través del maneig de l’energia, accedint i incidint als camps energètics i a les diferents capes aurals de les persones. I des de l’enllaç i connexió de les dimensions de l’esperit, de la ment i del cos, en estats ampliats de consciència i unió.
 
*Formació
Des de la primerenca  joventut, com a dia d’avui, segueixo l’estudi de textos sagrats i la formació amb cursos, tallers, iniciacions i exercicis en retirs espirituals en les següents disciplines: Kriya Ioga, Meditació, Bols Tibetans, Constel·lacions Familiars, Plantes Sagrades, Reiki i Teràpia Tensergètica.
 
*Trajectòria Professional
He desenvolupat aquesta vocació, des de fa uns anys, realitzant col·laboracions en Centres de Teràpies i Centres de Ioga com per exemple l’Escola Âgara Ioga de Tàrrega, el Centre Namasté de Teràpies Alternatives de Barcelona, i en Retirs Espirituals en els que he participat. Actualment realitzo les sessions terapèutiques grupals mitjançant la Meditació, i individuals en consulta privada, en el Centre Quirocreixent de Teràpies Naturals, en el Centre Narayana, els dos a Igualada, i al Centre La Cabana de Tarroja de Segarra. Sempre amb voluntat de servei trobant col·laboracions en projectes de salut.