ASCENCIÓ DELS ISHAYAS (MEDITACIÓ)

Coneix un mètode fàcil i natural per endinsar a la meditació aquietant la ment.
Aquesta tècnica  ofereix senzilles tècniques de meditació per experimentar la vida més enllà de les limitacions. Les tècniques et porten a una experiència directa de pau, goig i llibertat. No involucren cap creença i poden practicar-se per qualsevol persona sense importar la seva edat o cultura

La Ascensió dels Ishayas  és per a qualsevol persona que cerca  pau interior, felicitat, llibertat de l’estrès i una experiència vivent d’amor,presència i unitat.

‘Ishaya’ és una paraula en Sànscrit que significa ‘Per la Consciència Més Elevada’. Els Ishayas estan compromesos amb experimentar, i ajudar a altres a experimentar estats més elevats de consciència humana. La majoria de nosaltres ens reconeixem a nosaltres  com únicament un conjunt de pensaments,creences, opinions i judicis. Aquestes són la font de tota la nostra limitació i sofriment. Més enllà de la xerrameca constant de la ment, hi ha una font infinita de pau, alegria, felicitat, creativitat i llibertat. L’Ascensió és una eina que t’ajuda a accedir a aquest meravellós estat i convertir-lo en una experiència directa i contínua.

Aquesta Ensenyament ofereix una oportunitat única d’experimentar el que significa estar realment viu. Resultats reals: 97% de les persones que practiquen les tècniques regularment els aporta més pau, amor i alegria en les seves vides.

DES DE LA CABANA PROCUREM ANAR ORGANITZANT CURSOS D’INICIACIÓ A AQUESTA TÈCNICA DE MEDITACIÓ DE MANERA REGULAR AL NOSTRE CENTRE.