ASTROLOGIA I «DISSENY HUMÀ»

L’astrologia és l’estudi de la influencia en les persones ja sigui a nivell personal o col·lectiu amb la posició i  moviment dels astres.  Això inclou especialment l’estudi de la carta natal de la persona, que consisteix en treure informació del subjecte a partir de l’estudi de la posició del astres en el moment del seu naixement.  A partir d’aquí es poden deduir naturaleses o tendències de la persona, personalitat, aspectes fàcils i aspectes tensos de la vida de la persona. També es pot treure informació del pla de vida de la persona. Lluny de voler classificar i encasellar a ningú la astrologia en pot ajudar a comprendre’ns millor i a estar més en pau amb nosaltres mateixos, també pot ser una guia per a superar les nostres dualitats i fusionar-nos amb l’Ésser. També ens pot donar pistes en com solucionar algunes dificultats de la nostra vida  moltes vegades hi ha un abans i un després de la lectura de la carta natal i o del Disseny Humà.

Alhora l’astrologia en si mateix és una escola de vida en tot el procés de comprensió del mon i de nosaltres mateixos. És un camí que ens ajuda a discernir.

Hi han diferents tipus d’astrologies o escoles astrològiques. Des de la Cabana promocionem especialment l’ ASTROLOGIA TRADICIONAL,  I L’ASTROLOGIA DEL DISSENY HUMÀ. Procurem organitzar formacions i alhora consultes individuals.

ASTROLOGIA TRADICIONAL:  aquesta astrologia ens ajuda a veure les nostres qualitats i característiques de personalitat i de tendències i ens facilita veure el nostre“Pla de vida”. Des del a Cabana procurem crear formacions i lectures individuals al respecte.

DISSENY HUMÀ: És una forma d’interpretació de la carta natal que va entrar canalitzada fa uns trenta anys, una interpretació molt diferent però alhora complementaria amb la astrologia tradicional, i que ens  parla dels nostres dons, i qualitats, missió o tendència creu d’encarnació), el nostre tipus energètic(GENERADORS, PROJECTORS, MANIFESTADORS, I REFLECTORS) i la estratègia per anar sincronitzats amb la vida, autoritat des d’on prendre decisions fiables… Potser útil per a entendre el nostre paper natural a la vida i per anar més sincronitzats i relaxats. Des de la cabana promocionem cursos de formació,iniciació i també  lectures individuals de la carta natal

ASTROLOGIA I DISSENY HUMA
ASTROLOGIA I DISSENY HUMA
ASTROLOGIA I DISSENY HUMA
ASTROLOGIA I DISSENY HUMA